Peters resa

Hmm. it seems that my journey has more or less reached it's end, in more ways than one... I guess I will still need to sum up what came out of it, but that will have to waut for another time. Meanwhile, some hints can be found at http://helenaopeter@blogspot.com

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Sweden

2006-05-16

Hjälp - bara 15:e maj och Solnalakritsen är slut!

Båten jag åker med i morgon bitti.
Vad skall jag göra, lakritsen är slut!? När jag åkte hade jag med mig nåt halvkilo av den nyupptäckta lakritsen från Vivo i Solna Centrum. Perfekt för det här klimatet, för inte bara är den hård med ett pepprigt pulver inuti, dessutom är varje karamell individuellt inslagen i papper - ett måste i den här hettan och fukten. Men nu är den slut, så jag får klara mig utan lakrits i sex veckor till. Snyft!

Det är nu tredje dagen i Belize City, även om jag mest varit på Caye Caulker, men jag får skriva mer om det senare, för i morgon bär det iväg! Ute på öarna hittade jag ett gäng som skall segla ned till Placencia i södra Belize. Det är en tredagarsresa i lugnt tempo (så att vi hinner snorkla en del på vägen), och vi kommer att sova två nätter på ett par obebodda öar långt ute bland reven.

Så jag är tillbaks i Belize City över natten för att hämta resten av min packning, och när jag öppnade datorn för att läsa lite serier så plingar det till - helt oväntat har jag ett oskyddat trådlöst nätverk "i sikte", så nu surfar jag gratis i kväll! Även om jag måste sitta på snedden över sängen för att inte täckningen skall försvinna, så utjämnar det i alla fal lite av det hutlösa priset jag betalar för det här rummet. Lite irriterande att vandrarhem verkar vara mer eller mindre icke-existerande här i Belize, det driver verkligen upp boendebudgeten en hel del för oss ensamresenärer.

I morgon tar jag första båten ut till Caulker igen för att mönstra på. Skall bli skitkul!!
Jag postade många artiklar idag, 4 stycken inklusive denna - plus att matartikeln har blivit uppdaterad igen (denna gång bara med en bild dock). Scrolla ned till "Transporter - väl fungerande" så missar du ingenting!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Lakritsen slut? Jag har ett tips: Kom hem!

16 maj, 2006 21:30  
Anonymous Anonym said...

:-)

19 maj, 2006 20:41  

Skicka en kommentar

<< Home