Peters resa

Hmm. it seems that my journey has more or less reached it's end, in more ways than one... I guess I will still need to sum up what came out of it, but that will have to waut for another time. Meanwhile, some hints can be found at http://helenaopeter@blogspot.com

Min bilder
Namn:
Plats: Stockholm, Sweden

2006-05-11

Hälsosituationen - en rapport från sjuksängen

Jag känner mig som en gammal pensionär som skall skriva om mina krämpor, men mamma vill nog veta i alla fall. :)

Allergin har jag inte märkt av alls, men det är ju bara som väntat. Undrar hur det kommer sig att jag bara är allergisk mot växter och plantor som finns i Sverige? Undrar om det är likadan för alla allergiker?

"Mygga" (myggmedlet från apoteket alltså) verkar inte hjälpa något mot de centralamerikanska myggorna. Mina ben ser ut som ett kraterområde, och när jag kommer till Belize så måste jag nog skaffa lite sånt där dundermedel som är förbjudet i Sverige. Jag har ju med mig myggnät, men på vandrarhem finns det liksom inget ställe att hänga nätet på.

Mitt knä-onda är mycket mycket bättre. Fastän jag rör på mig mycket och allt som oftast dessutom bär tungt så känner jag inte av något i dem alls. Tyder kanske på att det är något reumatiskt problem jag har? Men å andra sidan så sade sjukgymnasten att det skulle bli bra när jag kom igång och motionerade mycket så...

Det är otroligt härligt att kunna röra sig fritt utan att knäna ömmar i alla fall, oavsett orsak. Jag känner mig ung på nytt igen! :)

Ja, det var väl det på hälsofronten, bortsett från den här lilla diarrén på bussen då. Hoppas det inte blir något värre - Christina, du kommer ju ihåg hur dålig jag var i Jakarta? Jag vill INTE vara med om något sådant igen!

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du kan ju inte vara allergisk mot nåt du inte utsatts för.

12 maj, 2006 12:58  
Blogger Peter Hjalmarsson said...

Inte? Varför inte då? Allergi är ju när immunförsvaret exploderar, det borde det ju göra när det är nya ämnen?

13 maj, 2006 04:32  

Skicka en kommentar

<< Home